Aerts Trucks uitgeroepen tot “Dealer van het Jaar 2024” van DAF Belux

Aerts Trucks, met vestigingen in Bornem, Dendermonde en Mechelen, kreeg de prijs van Dealer van het Jaar 2024 van DAF Belux op basis van haar prestaties op het gebied van verkoop, after sales en klanttevredenheid. De Award werd door Rogier van de Garde, Algemeen Directeur DAF North West Europe, uitgereikt aan Bert Aerts, Afgevaardigd Bestuurder bij Aerts Trucks, tijdens de jaarlijkse Dealermeeting van DAF North West Europe.

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo