Yusen en PartsExpress tekenen overeenkomst voor overname

Yusen Logistics Benelux kondigt aan dat er een overeenkomst is gesloten voor de overname van PartsExpress B.V., een bedrijf gespecialiseerd in dag- en nachtdistributie van auto-onderdelen.

PartsExpress B.V. werd opgericht in 1892 en heeft zich laten merken als marktleider binnen de Benelux-regio, met een eigen netwerk en partnerships in andere Europese landen. PartsExpress B.V. heeft vijf vestigingen in Nederland en vier vestigingen in België. Het bedrijf beschikt over een vloot van 28 eigen trucks en trailers en voert tot 400 charterritten per dag uit.

Nu de ondertekening van de overeenkomst is afgerond, begint Yusen Logistics (Benelux) B.V. aan de volgende fase van het overnameproces. “We zijn verheugd met deze intentie om PartsExpress over te nemen,” zei Bruno Jacques, Managing Director van Yusen Logistics (Benelux) B.V. en Yusen Logistics (Deutschland) GmbH. “Deze overname vertegenwoordigt een strategische investering in het uitbreiden van onze capaciteiten en het verbeteren van ons dienstenaanbod om onze klanten in de Benelux en daarbuiten beter van dienst te kunnen zijn. Hoewel we een belangrijke mijlpaal hebben bereikt met de ondertekening en invulling van de overeenkomst, zijn we ons ervan bewust dat er nog belangrijke stappen voor ons liggen.”

Norbert van Duuren, General Manager van PartsExpress B.V., toonde zich enthousiast over de overname: “We zijn verheugd om onze krachten te bundelen met Yusen Logistics (Benelux) en onderdeel te worden van een grote, internationale speler. Deze stap biedt spannende mogelijkheden voor beide bedrijven om onze respectieve sterke punten te benutten en onze klanten een verbeterde dienstverlening te bieden, met name op het gebied van diensten die momenteel niet worden aangeboden door PartsExpress. Wij geloven dat door het combineren van onze expertise en middelen, we goed gepositioneerd zullen zijn om innovatie te stimuleren en nog meer waarde te leveren aan onze klanten.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo