[AutoTechnica] Autofix wordt overgenomen door Doyen Auto

Doyen Auto, dochteronderneming van de Groep PHE, heeft een meerderheidsbelang verworven in Autofix, een distributeur van auto onderdelen van verschillende merken, carrosserie, verf, tools en garage uitrusting. Beide bedrijven zijn aanwezig op de beurs AutoTechnica.

Autofix bestaat al meer dan 35 jaar en is een belangrijke speler op de onafhankelijke aftermarket in België. Het bedrijf met hoofdzetel in Harelbeke stelt bijna honderd mensen tewerk in acht verkooppunten en één technisch support centrum.

Patrice Astor, CEO van Doyen Auto, geeft uitleg: “De toenadering tot Autofix is een buitenkans die de ontwikkeling van Doyen Auto in in het noordwesten van België zal versnellen. We versterken ons netwerk en ons netwerkontwikkelingsbeleid en bieden een sterk antwoord op de behoeften van auto herstellers.” De familie Declercq blijft een belangrijke aandeelhouder en Managing Director Christophe Declercq en zijn teams behouden de operationele controle en blijven de ontwikkeling van het bedrijf verder stimuleren: “We zijn blij dat we ons partnership met Doyen Auto kunnen consolideren. Daardoor kunnen we  verder groeien en ons product en serviceaanbod uit breiden via synergiën met de Groep PHE, terwijl de continuïteit van onze activiteiten gewaarborgd blijft voor onze medewerkers en trouwe klanten. We  delen ook dezelfde familiale waarden en hechten beide veel belang aan innovatie en klantenservice.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo