DAF toont innovatiekracht op slotevent Flanders Technology & Innovation

DAF Trucks België laat op het slotevent van Flanders Technology & Innovation zien dat het duurzame transportoplossingen ontwikkelt. Drie voertuigen worden tentoongesteld, waaronder een XF ‘Efficiency Champion’ en een XD Electric.

“DAF werkt voor de transportindustrie aan de belangrijkste technologieën van morgen en dat laten we graag zien aan breed en door technologie geïnteresseerd publiek op het slotevent van FTI”, aldus Rogier van de Garde, Managing Director van DAF Trucks in België. “Zo kunnen we onze klanten helpen hun emissies te minimaliseren en hun efficiëntie te maximaliseren.”

‘Factory of the Future’

DAF Trucks Vlaanderen werd begin februari door Agoria bekroond tot ‘Factory of the Future’. De prestigieuze onderscheiding is een erkenning van de indrukwekkende ontwikkeling van DAF’s cabine- en assenfabriek in Westerlo. “De hypermoderne en technologisch geavanceerde productiefaciliteit is in zijn soort één van de meest innovatieve fabrieken ter wereld”, aldus Stijn Van Eyken, Managing Director DAF Trucks Vlaanderen: “Deze bekroning is een échte erkenning voor het team en een duidelijk bewijs van de belangrijke transitie die de fabriek doormaakte in aanloop naar de productie van de volledige reeks nieuwe generatie DAF trucks”

Lees alles over DAF Trucks België

DAF Trucks België

video

Bekijk de volledige uitzending – Transport & VAN.TV 62 (Kanaal Z)

Transport & VAN.TV presentatrice Virginie Claes gaat op bezoek bij Paccar Parts Europe in Eindhoven om de vijftigste verjaardag te vieren. Verder nog in deze uitzending:  Een unieke inkijk in de Truck Trading Group Samen Sterk bij DHL Express De goede relatie tussen Mercedes-Benz Trucks en 4D Trans De elektrische transitie door de ogen van […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo