Mobilisights biedt toegang tot Stellantis Pro One gegevens

Mobilisights lanceert de dienst Fleet Management Data Pack. Deze wordt geleverd voor alle lichte bedrijfsvoertuigen van modeljaar 2024 van Stellantis Pro One (Citroën, FIAT Professional, Opel, Peugeot en Opel).

Stellantis Pro One datadiensten zijn nu beschikbaar voor geselecteerde lichte bedrijfsvoertuigen om fleet management oplossingen te vergemakkelijken. Mobilisights, het zelfstandige databedrijf van Stellantis, zal tot 4 jaar geïntegreerde Fleet Management Data Pack-diensten aanbieden aan managers van lease-, verhuur- en bedrijfswagenparken via een transparant abonnement, dat al in de prijs van het voertuig is inbegrepen.

Mobilisights benadrukt “de uitgebreide aard van de gegevens, het gemak van integratie met softwareleveranciers voor wagenparkbeheer, de afwezigheid van verborgen kosten voor extra apparatuur van derden en het gemak van onmiddellijke, probleemloze activering voor snelle inzet in wagenparken.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo