Jost Group geeft zijn ‘Gouden Kangoeroe’ aan een Roemeense chauffeur

Jost Group organiseerde een wedstrijd waarbij alle chauffeurs met elkaar streden op basis van hun resultaten op het gebied van brandstofverbruik, stiptheid, aantal ongevallen, houding ten opzichte van klanten en voertuigbeheersing.

Van de meer dan 2000 chauffeurs die voor de verschillende bedrijven van de Jost Group werken, was een Roemeense chauffeur het meest succesvol: Cosmin Marian Corduneanu, werknemer bij Skiptrans. Hij kreeg de sleutels van een gloednieuwe limited edition 630-pk Mercedes-Benz Actros. Cosmin werkt al iets meer dan drie jaar in de Roemeense dochteronderneming van de Jost Group en is werkzaam in luchtvracht. Dit is de eerste keer dat Skiptrans op deze manier wordt geëerd binnen de groep. “Het is ook onze manier om onze chauffeurs te motiveren en hen te laten zien dat hun inspanningen om professionele topchauffeurs te zijn niet tevergeefs zijn en dat beloningen de sleutel zijn tot dit proces; deze trucks zijn uitzonderlijk”, aldus Roland Jost, directeur van Jost Group.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo