GeoDynamics koppelt met Officient

Officient wordt de nieuwe een partner van GeoDynamics, waarbij een koppeling komt tussen de mobiele tijdregistratie van GeoDynamics en de software die de volledige bedrijfsadministratie bundelt.

“GeoDynamics bood al de mogelijkheid om die gegevens te koppelen aan het sociale secretariaat van de bedrijven. Doordat onze mobiele tijdsregistratie alles capteert en onmiddellijk doorstuurt naar het sociale secretariaat, bespaart de personeelsadministratie heel wat tijd. Toch hoorden we van vele klanten dat ze ook andere administratieve taken wilden bundelen. Zo kwamen we terecht bij Officient. Doordat we nu ook de gegevens van Officient in onze tool kunnen opnemen, mogen we zeggen dat we samen wekelijks uren werk uitsparen voor onze klanten”, zegt Stijn Stragier, managing partner van GeoDynamics.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo