Webfleet breidt vlootbeheerdiensten uit met Bosch

De tools voor vlootbeheer van Webfleet worden uitgebreid met nieuwe functies dankzij een overeenkomst tussen Bridgestone Mobility Solutions (het moederbedrijf van Webfleet) en Bosch.

Op technologisch gebied sluit Webfleet zich aan bij het L.OS-besturingssysteem van Bosch. Hierdoor krijgen zijn klanten toegang tot nieuwe diensten zoals Bosch Secure Truck Parking, een beveiligd parkeerreserveringsplatform voor vrachtwagens in Europa. De twee partners hebben ook de ambitie om een systeem te ontwikkelen dat beschikbare parkeerplaatsen aanbeveelt op basis van de resterende rijtijd en routeplanning, wat zeer nuttig zou zijn voor planners en wagenparkbeheerders. De eerste fase van deze nieuwe samenwerking zal vanaf het voorjaar van 2024 worden geïmplementeerd bij geselecteerde klanten, voordat het systeem op grotere schaal zal worden uitgerold.

Lees alles over Webfleet

Webfleet

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo