CS-TS certificeert laadeenheden

CS-TS is een nieuw bedrijf dat zich richt op het certificeren en transportveilig maken van laadeenheden (pallets). CS-TS beschikt over de geschikte testfaciliteit en kan deze testen ook op locatie uitvoeren.

Elke verpakkingseenheid dient te voldoen aan de EUMOS 40509 norm. Het EUMOS 40509 transportveilig certificaat bewijst dat de verpakking aan de wettelijk normvereisten voldoet en laat toe om elke betwisting uit te sluiten in geval van transportschade.

Zaakvoerder Geert Frans van CS-TS legt uit : Met ons mobiel testlab hebben wij de unieke mogelijkheid om op ter plaatse, bij de fabrikant, verlader of verpakker de EUMOS testen uit te voeren. Wij kunnen testen van diverse verpakkingseenheden uitvoeren, zonder dat deze zijn verpakkingen naar een labo moet brengen. Daarenboven leveren wij na de testen een certificaat af”. Een bijkomend voordeel is de mogelijkheid tot bijsturen indien de eerste resultaten onvoldoende zijn. 

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo