Matexpo Demo Days: de ‘Goes TV’ oplossing

Op het moment dat we onze speciale editie ‘Bouw’ wilden afsluiten, werden we geconfronteerd met het feit dat we onze plannen moesten herzien, want de Matexpo Demo Days werden geannuleerd omwille van de coronacrisis. Gelukkig konden de teams van Matexpo en Transportmedia al snel een oplossing vinden voor deze tegenslag door het concept om te vormen tot een dag ter plaatse in het teken van de uitzendingen van Bouw.TV. Het resultaat werd dan ook uitgezonden via Kanaal Z. Keren we nog even in beeld terug op een speciale vrijdag in de site van Sodewe in Braine l’Alleud.

Het eerste merk dat aankwam op de site: Mercedes-Benz had drie Arocs ingeschreven. Van links naar rechts een 3345LK met WAF afzetsysteem voor containers, een 3353LS voor dubbel gebruik met AJK kipper/trekker structuur en een 2848L met AJK containersysteem.

Renault Trucks stuurde een K520 8×4 met CIF kipper en een C440 6×4 met Hiab containersysteem om hun gamma ‘pure werf’ en bevoorrading van werven te illustreren.

Ook bij DAF twee voertuigen met vooreerst een CF 530 FAD 8×4 voorzien van een Meiller kipper en een CF 480 FAT (6×4) uitgerust met een KH kipper.

BIA was naar Braine l’Alleud gekomen met een Komatsu PC290 NLCi laadschop op rupsen, die zich helemaal thuis voelde in het zand.

Yanmar toonde met demonstraties aan hoe precies er kan gewerkt worden met de 95W graafmachine op banden. Hier werd een werf langsheen een stoeprand gesimuleerd.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo