Den Hartogh neemt Chinese transporteur over

Het feit is zeldzaam genoeg om te melden: de Nederlandse transporteur Den Hartogh Logistics heeft een meerderheidsbelang genomen in het Chinese transportbedrijf Shanghai Xintao Dangerous Cargo Transportation, dat opereert onder de merknaam XT Logistics.

Den Hartogh had Azië geïdentificeerd als een van zijn prioritaire groeidoelstellingen en zijn nieuwe Chinese dochteronderneming, gevestigd in Shanghai, gaat werken met de vloot van XT Logistics (13 trucks en 20 chassis die zijn goedgekeurd voor het vervoer van gevaarlijke goederen). Het doel van de Nederlandse groep is om vanuit deze eerste basis een complete logistieke dienstverlening voor de chemische industrie in China te ontwikkelen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo