Michel Logistics opent een nieuw cross-docking centrum

De Michel Logistics groep ontwikkelt haar distributieactiviteit sterk en heeft een nieuw cross-docking centrum in gebruik genomen in het gebouw dat GLS in Houdeng-Goegnies betrok.

Het gebouw van 6500 m2 met 72 kades zal dienen als centraal knooppunt voor de distributieactiviteiten die Michel Logistics in heel Europa ontwikkelt; “We maken geen deel uit van een groot netwerk, maar we ontwikkelen ons eigen netwerk met geselecteerde partners”, legt Didier Michel, managing director van Michel Logistics, uit. “We hebben partners buiten België, maar ook in sommige Belgische provincies. We hebben ook twee kleinere cross-docking platformen in Hoboken en Vilvoorde, voor een activiteit die vandaag de dag ongeveer 50 van de 250 voertuigen van de groep in beslag neemt. »

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo