Van Moer gaat samenwerking aan met Lidl

Sinds oktober is Van Moer Logistics een nieuw partnership opgestart met Lidl. De samenwerking ging van start met enkele truckcombinaties en nieuwe Bi-Temp trailers die volledig gepersonaliseerd zijn met de Lidl branding.

De Van Moer chauffeurs zullen vanuit het Lidl distributiecentrum in Sint-Niklaas de omliggende Lidl winkels bedienen. “In een eerste fase krijgen onze chauffeurs de kans om de Lidl procedures en vestigingen op structurele wijze te leren kennen, daarna zal de partnership met Lidl gestaag verder worden uitgebouwd. Van Moer Logistics blijft dus volop inzetten op retail distributie. Als we iets mogen onthouden van de covid-19 pandemie, is het wel de maatschappelijke impact die de structuur en organisatie van onze retail sector heeft op het land. Het is dan ook belangrijk dat deze essentiële sector blijft inzetten op kwaliteitsvolle en betaalbare producten, maar ook verder investeert in de flexibiliteit en continuïteit van zijn logistieke keten. En dat is exact wat we samen met Lidl naartoe streven.

Ik was enorm onder de indruk van het enthousiasme en professionalisme bij Lidl. Het bedrijf straalt een aimabele sfeer uit en legt focus op jonge en talentvolle mensen. Hun visie op duurzaam ondernemen is tevens ook zeer indrukwekkend. We zijn dus enorm vereerd dat we samen met hen deze partnership kunnen waarmaken”, zegt Jo Van Moer.

De distributieafdeling van Van Moer Logistics telt momenteel zo’n 110 wagens en in totaal heeft de logistieke groep er 430 verdeeld onder vijf operationele afdelingen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo