Tragelux valt voor de Scania G500 XT

Het Luxemburgse bedrijf Tragelux heeft negen nieuwe Scania G500 XT 8×4 aangekocht. Het bouwbedrijf is al 25 jaar loyaal aan Scania en heeft ervoor gekozen om zijn chauffeurs te verwennen met full option voertuigen.

Tragelux (Mamer) is gespecialiseerd in civiele techniek, milieuwerkzaamheden (sanering van vervuilde terreinen, bodemsanering, etc.), industriële bouw, wegenonderhoud en buitenvoorzieningen. Het bedrijf stelt ongeveer 100 mensen tewerk en exploiteert 11 Scania-voertuigen uit een vloot van 13 trucks, met een bereik dat voornamelijk het Groothertogdom en de provincie Belgisch Luxemburg bestrijkt. De negen nieuwe Scanias zijn G500 XT 8×4’s, voornamelijk driezijdenkippers plus twee voertuigen met containersysteem en één met een laadkraan. Nico Haas, oprichter en directeur van het bedrijf, legt zijn keuze uit: “We zijn al 25 jaar loyaal aan Scania vanwege de kwaliteit van het product. We hebben eerst twee nieuwe Scania-modellen gekocht en waren er blij mee, dus we hebben er nog zeven besteld. Daarnaast hebben we een zeer goede relatie met Scania Luxemburg in Münsbach. De sterke punten van Scania zijn onder andere de zeer goede wederverkoopwaarde en het verbruik. Dankzij de training die onze chauffeurs hebben gekregen, hebben we een brandstofverbruik van 32-33 liter per 100 km bereikt, wat een zeer goed resultaat is voor dit soort werk. »

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

Constructie Tafel Scania in spectaculaire groeve met topondernemers

De Groene Tafel is terug, ditmaal in een compleet andere omgeving en gefocust op het bouwsegment. We bekijken hoe deze krachtpatsers functioneren in ruwer gebied en wat De Ceuster & Co en Bouwmaterialen Delgouffe zelf te zeggen hebben over hun voertuigen. De bouwsector is allesbehalve standaard. En dat geldt ook voor de vrachtwagens die hiervoor […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo