Featured Video Play Icon

Yanmar heeft grote ambities met V80 kniklader en mobiele graafmachine B95W

Yanmar nam twee machines mee naar Braine L’Alleud: De V80 kniklader en de mobiele graafmachine B95W.

Bart Verstraete: “Yanmar is een belangrijke producent van compacte graafmachines sedert meer dan 50 jaar. We zijn in dit segment al meerdere jaren een van de marktleiders. We willen in het segment van compacte constructiemachines gekend worden als een van de specialisten en onze strategie op middellange termijn is om dit compacte gamma uit te breiden.”

Graafmachine B95W
Bart Verstraete: “Een extra articulatie tussen de bovenwagen en de graafarm biedt de mogelijkheid om de arm zijdelings tot 850mm buiten de spoorbreedte te verplaatsen. In combinatie met de standaard aanwezige giekverstelling, kan de arm to 53° naar links en 67° naar rechts verplaatst worden. Dankzij deze zijdelingse verstelling, is de B95W een zeer veelzijdig inzetbare machine en wordt deze zo de ideale werkpartner voor graven over, rond en naast obstakels, zoals vangrails, werven met beperkte ruimte en graafwerken naast de machine.

Kniklader V80
V80 van de nieuwe generatie en voldoet aan Stage V normen. Dit levert grotere prestaties op met een lagere uitstoot. Het concept is robuust gebouwd, knikbesturing systeem met hydrostatische aandrijving.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo