Zij zullen er zijn op de Virtual TRANSPORTMEDIA Xperience. En u?

Nu dinsdag 1 december  nodigen we u vanaf 10u00 uit om de transport- en logistieke sector te ontdekken in onze verschillende conferentiezalen:

  • LOGISTICS Theatre: de beste video’s van onze ‘logistieke’ exposanten
  • TRANSPORT Theatre: de beste video’s van onze ‘transportexposanten’
  • TV: onze meest recente uitzendingen van TRANSPORT & VAN, LOGISTICS en BOUW.TV

 

Dagelijks kan u ook genieten van een programma van debatten en interviews, met onder andere Robert Boute (Vlerick Business School), Veroniek De Mulder (ODTH), Bertrand Deny (Deny Logistics), Zeljko Jeftic (Ertico), Guy Kindermans (Data News), Rudi Sanders (Chevron), Raphael Schöntgen (Hydrogen Advisors), Gert Snel (Snel Logistic Solutions), Nico Van Hauwermeiren (Scania) en Filip Van Thielen (Daimler Trucks), maar ook vertegenwoordigers van de beroepsfederaties: Philippe Degraef (Febetra), Bernard Piette (Logistics in Wallonia), Michael Reul (UPTR), Lode Verkinderen (TLV) en Eric Verlinden (VIL).

U kan ook de standen van onze exposanten bezoeken:

A-Safe, AS24, Axxès, Belgian Fuel Card, DAF Trucks, Descartes, DKV Euro Service, Easyfairs, Genk Green Logistics, MAN Truck & Bus, Mercedes-Benz Trucks, Navitrans, ODTH, Rauwers, Ravas, Renault Trucks, Scania, SD Worx, TAE, Texaco Lubricants, TL Hub, Topa Packaging, Trimble, TVH, TVM, UVOTec, Vanas, Webfleet Solutions en Zetes.

Praktisch:

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo