[ADVERTORIAL] Gabriëls: kilometerheffing met extra service

Er is niets onpersoonlijker dan een automaat als het gaat om het bestellen van een OBU om uw kilometerheffing te betalen of om een defect toestel af te geven. Bij familiebedrijf Gabriëls, weet men nog steeds wat klantenservice betekend. Zelfs voor de kilometerbelasting, en nog meer om alle tolgelden in Europa te betalen.

De naam Gabriëls is al bekend voor zijn tankstations in Oost-Vlaanderen, maar sinds de overname van Power in 2019 heeft dit familiebedrijf meer dan 180 stations (waarvan 120 voor vrachtwagens) en begint het in heel België uit te breiden. Naast brandstofgerelateerde diensten heeft Gabriëls een uitgebreid serviceaanbod ontwikkeld voor het betalen van tol en kilometerheffing: Gabriëls is een strategische partner van Satellic voor België die de Liefkenshoektunneldienst aanbiedt en heeft zojuist haar EETS-aanbod gelanceerd, met een OBU die betaling mogelijk maakt in zeven landen (België + Liefkenshoektunnel, Frankrijk, Spanje, Portugal, Duitsland + tunnels, Oostenrijk, Bulgarije en binnenkort nog meer).

Twee bemande servicepunten voor OBU’S

“We zijn veel meer dan een netwerk van tankstations”, legt Joost Heynderickx uit, die binnen de Gabriëls Group verantwoordelijk is voor tol- en kilometerheffingproducten. “Wij bieden complete mobiliteitsoplossingen, van brandstofkaarten tot OBU’s en laadpassen voor elektrische voertuigen. Bij ons heeft de klant slechts één tussenpersoon voor al deze producten, wij bieden betaling via domiciliëring en één vlootfactuur per land en/of dienst. Wij bieden de klant ook de keuze tussen een OBU voor het Belgische grondgebied en een OBU voor heel Europa. Dit betekent dat we gemakkelijk en gratis het ene type apparaat kunnen omruilen voor het andere als de klant dat nodig heeft.”

Bij Gabriëls is het begrip service geen loos woord: in het hoofdkantoor in Hofstade (bij Aalst) en vestiging in Wevelgem (Power) kunnen klanten rekenen op een gepersonaliseerde service die ver afstaat van wat je (niet) in een callcenter krijgt: “Klanten kunnen hun OBU komen ophalen of een defect apparaat terugbrengen terwijl ze deskundig advies krijgen en onmiddellijk vertrekken met een nieuw apparaat. Niemand biedt dit niveau van service in België aan voor een OBU die in heel Europa kan gebruikt worden en die bovendien ook de eerstvolgende werkdag al gratis aan huis geleverd kan worden! “zegt Joost Heynderickx.

Voor de EETS OBU vraagt Gabriëls geen waarborg voor het toestel en geen commissie voor de gereden kilometers in België + de Liefkenshoektunnel. Voor de kilometers die in het buitenland worden afgelegd, is eenvoud de sleutel. Geen ingewikkelde berekeningen met commissies die van land tot land verschillen maar scherpe voorwaarden op maat van elke klant!

Alle Gabriëls diensten

  • 180 tankstations in België, waarvan 120 voor vrachtwagens, sommigen met shop/carwash en 20 die CNG aanbieden
  • Een tankkaart die toegang geeft tot 500 stations met een concurrerende en zeer transparante prijsstelling
  • Laadpalen en laadpas voor elektrische voertuigen
  • Een OBU om kilometerheffing en tol in België te betalen en een EETS OBU voor gans Europa
  • Levering van brandstoffen, smeermiddelen en AdBlue

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo