Stagnatie bij ECC in 2020

Euro Connection Company of ECC (Alleur) stelt een groot pallet aan dienstverlening voor, van 24 uren distributie in België en Luxemburg tot internationaal transport via expresvervoer, pendeldiensten in België, opslag en stockbeheer.

Dominique Brasseur, die de bestemming van het bedrijf in goede banen leidt, wil over 2020 het volgende kwijt: « Het zal een jaar van ter plaatse trappelen worden. De crisis heeft op ons bedrijf een impact gehad in die mate dat we onze structuur hebben moeten aanpassen in functie van de gezondheidsbepalingen. Overigens lagen de activiteiten in de automobielsector een tijd stil, maar de activiteiten in de andere sector bleven min of meer gelijk aan die van de voorgaande jaren. De verjonging van de vloot werd verder gezet en er werd geïnvesteerde in materieel voor goederenbehandeling. Er werden nieuwe akkoorden afgesloten met diverse transportpartners en voor de logistiek. We kregen tevens nieuwe werknemers binnen tijdens het jaar. »

Wat het nieuwe jaar aangaat hoopt Dominique Brasseur op een evolutie. « Wij willen nieuwe IT projecten opstarten. Het betreft het volledig scannen van de goederen, tracking en rapportage. We willen tevens doorgaan met de vernieuwing van de vloot », beklemtoont hij. De vloot omvat momenteel 8 vrachtwagens, 4 trekkers, 6 getrokken voertuigen, 26 bestelwagens en 2 cargofietsen. Een eventuele uitbreiding van de vloot is niet voorzien voor midden 2021.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo