Van Den Hende Transport altijd klaar om te investeren

Bij Van Den Hende Transport in Wachtebeke beschouwt men het jaar 2020 als een jaar van uitdagingen om zich aan te passen. De directeur Carine Van Den Hende verduidelijkt ons hoe: « De quarantaine heeft een belangrijke daling van ons omzetcijfer meegebracht in april en mei. Talloze laad- en losplaatsen waren gesloten. Het is op dat moment vooral het transport met kippers dan ons boven water gehouden heeft. Daarna konden we gelukkig onze kruissnelheid terugvinden. De bijzonder omstandigheden hebben ons er evenwel niet van weerhouden om te investeren in nieuwe trekkers. We zouden eventueel een beetje kunnen hebben wachten, maar we zijn overtuigd van de troeven die met het gebruik van dit nieuwe materieel samengaan. »

Voor 2021 is er een veeleer afwachtende houding: « We hopen te kunnen doorgaan met onze activiteiten zoals we nu doen, met een gemotiveerd en ervaren personeel en voor klanten waarmee we al jaren een goede band hebben opgebouwd. We go with the flow…  maar zijn altijd bereid om nieuwe investeringen te realiseren indien dat nodig is voor de klanten en voor de business », vervolledigt Carine Van Den Hende haar verhaal.

Van Den Hende Transport heeft in 2020 geïnvesteerd in drie nieuwe trekkers en voor 2021 zijn nieuwe kippers voorzien. De vloot telt vandaag 15 trekkers voor 30 opleggers (huiftrailers met coilgoot, kippers, walking floor).

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo