Transuniverse en Italmondo bundelen krachten in groepage tussen België en Italië

Transuniverse Forwarding en Italmondo hebben een strategisch partnerschap gesloten, waarbij Italmondo exclusief agent van Transuniverse in Italië wordt en de distributie in heel Italië voor de Belgische groepagespecialist en omgekeerd verzorgt.

Momenteel verzorgt Transuniverse meer dan 50 vertrekken per week naar Italië, maar vandaag de dag moeten de groepagezendingen worden overgeslagen in het crossdockcenter van Transuniverse Forwarding in Milaan. “Italmondo heeft overslagplatforms in heel Italië. Hierdoor kunnen rechtstreekse lijndiensten vanuit Wondelgem naar de grootste steden en industriecentra worden opgezet, . Dankzij deze directe lijnen kunnen de doorlooptijden naar alle bestemmingen in Italië aanzienlijk worden verkort. Ik ben ervan overtuigd dat de samenwerking met Italmondo voor beide partijen zeer gunstig zal zijn”, zegt Olivia Adins, lid van de raad van bestuur van Transuniverse Forwarding.

In de andere richting kan Italmondo nu een beroep doen op Transuniverse voor de distributie in België van zijn groepagezendingen. Vandaag verzorgt Italmondo 10 vertrekken per week naar België.

Dankzij de samenwerking verwachten de twee partners een aanzienlijke volumegroei in beide richtingen, zodat de frequentie van de vertrekken op korte termijn zal toenemen.

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo