Een nieuwe COO bij Waberer’s

De Hongaarse transporteur Waberer’s heeft Zsolt Barna benoemd tot Chief Operational Officer. Hij vervangt de Belg Olivier Van Houtte, die deze functie ad interim sinds augustus 2019 vervult. Het is geen onschuldige keuze: Barna was in Hongarije CEO van de logistieke tak van Waberer’s, waarvan de omzet in enkele jaren tijd verzevenvoudigde, terwijl de omzet van de internationale transportdivisie gevaarlijk daalde. Hij kreeg de opdracht de activiteiten op het gebied van internationaal vervoer en regionale logistiek op commercieel, operationeel en organisatorisch niveau beter te integreren.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo