Fusie tussen FCA en PSA goedgekeurd door de aandeelhouders

De aandeelhoudersvergaderingen van FCA (Fiat) en PSA (Peugeot/Citroën/Opel) hebben de geplande fusie tussen beide groepen goedgekeurd, waardoor de oprichting van Stellantis mogelijk wordt.  De afronding van de fusie is gepland voor zaterdag 16 januari 2021.

De aandeelhouders van FCA hebben ook aanvullende besluiten in verband met de fusie goedgekeurd, met name de toekomstige statuten van Stellantis en de benoeming van de leden van de raad van bestuur van het fusiebedrijf. Deze besluiten worden de dag na de fusie van kracht. De gewone aandelen van Stellantis zullen op maandag 18 januari 2021 op Euronext in Parijs en op de Mercato Telematico Azionario in Milaan worden verhandeld en op dinsdag 19 januari 2021 op de beurs van New York.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo