15 Mercedes Arocs trekkers voor Declercq Stortbeton

Nadat er vorig jaar reeds 10 Mercedes trekkers 2546LS 6*2 en betonmixers 4365B 8*4 werden toegevoegd aan het wagenpark werden er nu nog eens 15 vrachtwagens gekocht. Het wagenpark van Declercq Stortbeton telt ondertussen meer dan 100 vrachtwagens.

Vincent Deweer, wagenpark verantwoordelijke bij Declercq Stortbeton: “We zijn volop bezig met ons wagenpark te vernieuwen en uit te breiden. We moeten mee met de tijd en kiezen dan ook voor voertuigen die voldoen aan de meest recente milieunormen en zuinig zijn in verbruik. De recentste wagens zijn allemaal van het type Arocs 2043AS 4*4 trekkers gekoppeld aan 3-assige Liebherr betonmixers.  De komende maanden komen er nog eens 10 Mercedes 6*4 trekkers met voorloopas bij.  Deze voertuigen zullen multifunctioneel worden ingezet voor het trekken van betonmixers, maar evengoed kippers of plateauwagens.”  Declercq Stortbeton werd in 1968 opgericht en beschikt ondertussen over vijf betoncentrales in Oost- en West Vlaanderen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo