Ninatrans test Iveco Fit Cab uit

Ninatrans is het eerste bedrijf in België dat de Iveco Fit Cab zal uittesten. De Fit Cab is een speciale uitvoering van de S-Way cabine, die in een handomdraai kan worden omgebouwd tot een heuse ‘gym op wielen’. En iedereen weet dat er tijdens sporten een cocktail aan ‘feel good stofjes’ vrijkomt die een positieve invloed hebben op hoe we ons voelen

“Chauffeurs zitten vaak lang in dezelfde houding en onderweg is er niet altijd de meest gezonde voeding voorhanden. We weten allemaal dat dit op termijn kan leiden tot gezondheidsklachten. Ninatrans is zich hier al langer van bewust en probeert haar medewerkers op dit vlak hierin te ondersteunen. Aan de receptie staat er altijd een volle schaal fruit ter beschikking voor eenieder die daar passeert. Ook is er een vaste gezondheidscoach beschikbaar die op regelmatige basis aanwezig is op het bureau van Ninatrans en vragen beantwoordt die betrekking hebben op het gebied van gezond eten, beweging of andere zaken die gerelateerd zijn aan een fysiek en mentaal evenwichtig leven”, zegt CEO Benny Smets van Ninatrans.

Ninatrans mag als állereerste in Belgie het prototype van de Iveco Fit Cab uittesten. Deze truck staat deze week op het terrein van Ninatrans, zodat de chauffeurs, de gezondheidscoach en alle overige geïnteresseerden dit concept van dichtbij kunnen bekijken. Binnenin staan op een geïntegreerde plaat tegen de achterwand, verschillende oefeningen duidelijk uitgelegd. Verder is het interieur uitgerust met speciaal ontworpen fitness apparatuur zoals bijvoorbeeld een katrol om de armspieren te trainen, een bankje om buikspieroefeningen te doen en is er zelfs een fitness stang tegen het plafond gemonteerd om je aan op te trekken. Uiteraard is er ook een sportzak met extra tools zoals gewichten en elastieken. Elk detail is erop gericht om de chauffeur de mogelijkheid te bieden om tijdens zijn rust doeltreffend aan zijn fysiek te werken.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo