Kuehne + Nagel neemt de logistiek van Cora over

Kuehne + Nagel is door de Cora Group gekozen om de logistiek van haar hypermarkten in België en Luxemburg te verzorgen. De Zwitserse logisticus zal dus het nieuwe distributiecentrum van 32.000 m2 dat door WDP in Heppignies, bij Charleroi, werd gebouwd, exploiteren.

Er zij aan herinnerd dat Cora zelf een logistiek platform exploiteerde in Courcelles (nog steeds in de regio Charleroi), maar dat dit platform nu gedeeltelijk is verhuurd aan Tailormade Logistics. Daarom heeft Cora in Heppignies, in de onmiddellijke nabijheid van de snelwegen E42 en E420, een gloednieuw platform laten bouwen, dat in de eerste helft van 2020 in gebruik is genomen en waarvan de exploitatie onlangs aan Kuehne + Nagel is toevertrouwd. De Zwitserse logisticus, die veel ervaring heeft met de retailsector, zal onmiddellijk met zijn werkzaamheden in Heppignie beginnen, maar wilde niet zeggen hoeveel mensen er op de site werken. Er kan echter van worden uitgegaan dat de logisticus het personeel dat vroeger op de logistieke afdeling van Cora werkte, opnieuw in dienst heeft genomen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo