Nooteboom introduceert nieuwe uitschuifbare lichtgewicht semidieplader met wielkuilen

De nieuwe uitschuifbare lichtgewicht semidieplader van Nooteboom (OSDS-48-03V EBW) maakt het mogelijk om grotere en hogere wielladers en knikdumpers tot 39 ton gewicht op een 3-assige semidieplader te vervoeren, waar voorheen dit alleen mogelijk was met een dieplader.

Deze 3-assige semidieplader met naloop gestuurde as is multifunctioneel inzetbaar, zoals voor het vervoer van deelbare lading, 20’, 30’ en 40′ containers en bouwmachines op rupsen. “De asymmetrische vorm en de speciale hellingshoek van slechts 35 graden van de 400mm diepe wielkuilen maakt het gemakkelijker om bijvoorbeeld wielladers vanuit de wielkuilen te lossen. De afmetingen van de wielkuilen zijn geschikt voor alle gangbare merken en typen wielladers met verschillende banddiameters, asafstanden en gewichten”, zegt Johan Van de Water, Manager Marketing & Communications bij Nooteboom.

Kerncijfers

  • 4750 mm uitschuifbare laadvloer
  • 8.700 kg eigen gewicht
  • nuttig laadvermogen tot maar liefst 39 ton bij 80 km/u
  • 2260 mm asafstand tussen de 1e en 2e as

 

Het chassis is compleet verzinkt en wordt uitgerust met Jost steunpoten, SAF assen, Hella verlichting, Goodyear banden, Wabco remsysteem en diverse TÜV-gecertificeerde bindogen. Optioneel krijgt de OSDS-48-03V EBW een liftas, uitneembare tussentafels, gereedschapskist op de zwanenhals, ferry ringen, aluminium borden,  opritten, opbergbakken en gereedschapskisten onder de laadvloer.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo