Euro Top Concept kiest voor de IVECO Daily

Euro Top Concept kiest voor de IVECO Daily kiest voor zijn nieuwste voertuig, uitgerust met een KLAAS meubellift van maar liefst 25 tot 29 meter. Euro Top Concept is exclusief verdeler van KLAAS liften en kranen in België en verhuurt en verkoopt voertuigen met kranen, aanhangers met kraan, verhuis- en ladderliften en hoogtewerkers.

Jean-Marc Mampaey, General Manager Euro Top Concept: “Wij kiezen voor IVECO en meer specifiek voor de IVECO Daily bestelwagen 3.5 ton omdat deze de ideale combinatie is van robuustheid dankzij het sterke chassis en het hoge laadvermogen dat de Daily kan dragen. Het is van groot belang dat het totale gewicht van het afgeleverde voertuig in de rijbewijscategorie B onder de 3,5 ton blijft”.

Euro Top Concept werkt al jaren samen met de IVECO dealer TH Trucks, waar het ook zijn nieuwe IVECO Daily bestelde.

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo