Crown lanceert service app

Crown een nieuwe mobiele app gelanceerd. Daarmee kunnen klanten heftruckonderhoud aanvragen, informeren naar de verhuur van heftrucks en contact op te nemen met hun dichtstbijzijnde dealer. De Crown-app voor serviceverzoeken is beschikbaar voor iOS- of Android en mikt op meer efficiëntie.

Bij het indienen van een serviceverzoek worden gebruikers automatisch doorverbonden met een onderhoudsexpert van Crown die voor een snelle oplossing kan zorgen in overeenstemming met de, volgens Crown, toonaangevende responstijden van het bedrijf. Iedereen met een vraag over ondersteuning kan deze verzenden door in de app op de knop ‘Contact’ te tikken. Een medewerker van Crown zal de vraag dan beoordelen en zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Gebruikers die een heftruck willen huren, tikken op de knop ‘Nu huren’ en worden dan automatisch verbonden met een medewerker van Crown om hun individuele behoeften te bespreken.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo