TTC is de Transporteur van het Jaar 2021

Trade & Transport Corporation, beter bekend onder de initialen TTC, heeft de felbegeerde titel van Transporteur van het Jaar in de wacht gesleept, uitgereikt aan het einde van de Transport & Logistics Awards 2021. Na het succes van Snel Logistic Solutions in 2020 blijft de titel in Oost-Vlaanderen, want TTC is gevestigd in Kruibeke.

TTC, dat is ontstaan uit een management buy-out van de transportactiviteiten van een elektrogroothandelaar, is sinds haar oprichting sterk geëvolueerd. Onder leiding van Jef Bauwens en Dirk Bryssinckx heeft het zijn leveringsdiensten met hoge toegevoegde waarde verder ontwikkeld en tegelijkertijd zijn activiteiten uitgebreid naar andere klanten en sectoren. De laatste jaren heeft TTC naam gemaakt door verschillende bedrijven over te nemen (LIS Transport, Waastrans, Corman & Califice). Deze bedrijven zijn volledig geïntegreerd en TTC presenteert nu het profiel van een solide onderneming met een zeer professionele organisatie en goede groeivooruitzichten.

Het klassement

  1. TTC (Kruibeke)
  2. Fetrans (Tessenderlo)
  3. ACT International (Antwerpen)

 

Met de steun van

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo