Gobo wint de Truck Safety Award 2021

Gobo International (Lanaken) heeft het stokje overgenomen van Van Opdorp als winnaar van de Truck Safety Award, de prijs voor de beste inspanningen van een vrachtwagenpark op het gebied van verkeersveiligheid.

Dit familiebedrijf staat niet bekend om zijn spectaculaire stunts, maar veiligheid is van oudsher een punt van zorg, dat wordt gedeeld van de top van de piramide tot de chauffeurs. Het was deze consistentie die de jury ervan overtuigde om Gobo de Truck Safety Award toe te kennen. De ingevoerde procedures gaan veel verder dan de wettelijke vereisten, met name op het gebied van opleiding, maar het is vooral de aandacht die aan de chauffeurs wordt besteed die opvalt. Dit onderstreept het familiale karakter van een onderneming waar welzijn op het werk geen holle slogan is. Dit beleid werpt duidelijk vruchten af, aangezien de ongevallencijfers voortdurend dalen en het personeelsverloop zeer gering is.

Het klassement

  1. Gobo (Lanaken)
  2. Corneel Geerts (Wijnegem)
  3. Jost Group (Herstal)

 

Met de steun van

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo