Nieuwe VW Multivan komt eind dit jaar

Volkswagen Commercial Vehicles heeft officieel aangekondigd dat er eind dit jaar een nieuwe generatie Multivan op de markt komt. Het lijkt er echter op dat die niet meer gebaseerd zal zijn op de Transporter.

Het merk heeft het over een volledig nieuwe Multivan die trouw blijft aan het DNA, maar dan wel in “een nieuw automotive tijdperk”. Vermoedelijk zal de nieuwe Multivan op een personenwagenonderstel gebouwd worden, dat ook gebruikt wordt voor de SUV’s van Volkswagen die de ook in de fabriek van de bedrijfsvoertuigenafdeling in Hannover van de band zullen rollen. De volgende generatie Transporter wordt in samenwerking met Ford ontwikkeld en gebouwd.

In de loop van de volgende weken en maanden zal het merk meer details bekend maken over de nieuwe Multivan, maar het belooft nu al dat het model duurzamer, comfortabeler, veiliger, intelligenter, meer geconnecteerd en van hogere kwaliteit zal zijn…  grote beloftes.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo