IAA 2022 breidt uit met andere vervoersmodi

Na een afgelast evenement in 2020 zal de IAA in 2022 terugkeren naar Hannover, maar met een uitgebreid concept. Het verklaarde doel is om van de grote tweejaarlijkse handelsbeurs ’s werelds toonaangevende evenement voor ‘klimaatneutraal transport en logistiek’ te maken.

Natuurlijk zullen vrachtwagens, bestelwagens, bussen en opleggers een prominente plaats innemen op de beurs in Hannover, maar de snelle ontwikkeling van aandrijfsystemen, digitalisering en autonoom rijden moet ook tot uiting komen op een beurs als deze. De IAA 2022 zal daarom toegespitst zijn op nieuwe rijconcepten, infrastructuur voor tanken en opladen, digitale systemen, leveringsrobots voor de “last mile” en netwerkvorming met andere vervoerswijzen.

IAA 2022 zal van 20 tot 25 september 2022 in Hannover worden gehouden. Dat is twee dagen minder dan de editie van 2018.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo