DKV investeert in Route42

DKV Mobility investeert in de Nederlandse startup Route42, die een hardware-onafhankelijk telematica- resp. managementsysteem biedt waarmee data van chauffeurs en klanten digitaal kunnen worden gevisualiseerd, opgeslagen, geëvalueerd en bewerkt.

In een eerder stadium had DKV Mobility al de Oostenrijkse startup Styletronic en een deelname in het Intelligent Fueling Platform van PACE verworven. “Dankzij het strategische partnership met Route42 zullen we samen met onze klanten en partners succesvol vorm kunnen blijven geven aan de razendsnelle voortschrijding van de digitalisering van de mobiliteitssector,” zegt Marco van Kalleveen, CEO van DKV Mobility, en hij vervolgt: “Route42 en DKV Mobility hebben een gezamenlijke visie op de toekomstige ontwikkeling van datamanagement in de transportsector. Daarom zijn we erg blij met deze samenwerking.”

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo