iOnLogistics denkt vooruit bij Vlaeynatie [Advertorial]

Vlaeynatie blijft groeien en samen met iOnLogistics denken ze graag vooruit. Om gebruik te maken van meerdere services die beschikbaar zijn in iTOS – het softwarepakket van iOnLogistics voor transport en logistiek – en klanten nog meer en een betere services te bieden, heeft iOnLogistics onlangs hun productcodes aangepast. Weken van tevoren zijn hiervoor uitgebreide testen uitgevoerd.

Enige tijd geleden ontstond het idee bij Vlaeynatie om de productcodes aan te passen. Dit was een belangrijke verandering, omdat er op die manier meer functionaliteiten in hun systemen kunnen worden gebruikt. Zo is het gemakkelijker om op een structurele manier nieuwe producten te creëren en klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Vlaeynatie licht toe: “Voor dit grote project, dat niet alleen veel tijd in beslag neemt, maar ook een grote impact heeft, hebben we besloten om onze partner iOnLogistics in te schakelen. Als het mis ging, komen alle operationele activiteiten volledig stil te liggen. iOnLogistics heeft een professionele voorbereiding gedaan en de daadwerkelijke ombouw vond plaats in een weekend, zodat het geen impact had op de dagelijkse werkzaamheden. Weken van tevoren zijn tests en dry runs gedaan, zijn alle mogelijke scenario’s met de betrokken mensen besproken en zijn eventuele problemen en oplossingen vooraf besproken. Hierdoor was het mogelijk om zoals gewoonlijk op maandag op te starten, zonder ook maar een enkele foutmelding of afwijking. 100 % van de voorraad in omvang is met succes gemigreerd.”

Vlaeynatie sluit af: “We werken al enkele jaren samen met iOnLogistics als leverancier en gebruiken iTOS om onze magazijnactiviteiten te stroomlijnen. We zijn zeer tevreden over de professionele hulp van iOnLogistics.”

iOnLogistics is er trots op dit proces met succes te hebben uitgevoerd, zodat na de update de gang van zaken gewoon doorging zonder ook maar een enkele fout en 100 % van de aanwezige voorraad succesvol gemigreerd werd. iOnLogistics is toegewijd om kwaliteitsondersteuning te bieden aan haar klanten.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo