Fraikin levert koelwagens op maat aan Van Zon

Horecagroothandel Van Zon levert een uiteenlopend gamma aan gekoelde en niet-gekoelde voeding aan horecazaken. Om dat optimaal te kunnen doen, leaset het koelwagens op maat bij Fraikin.

Om de eigen winkels te bevoorraden en te leveren aan klanten beschikt Van Zon over een vloot van vijftien vrachtwagens (19-tonners) en zes lichte vrachtwagens met bak. Twee van elk worden geleased via Fraikin. “Vorig jaar werden de 19-tonners afgeleverd en in april volgden de Mercedes Sprinters met bak,” vertelt Rolf Vandenboer, HR Manager bij Van Zon. “Die bakwagens gebruiken we specifiek om te leveren aan klanten. Fraikin heeft deze voertuigen voor ons volledig op maat gemaakt, inclusief de rolpoorten en afmetingen van de koel- en vriesgedeeltes.” De koelwagens zijn onderverdeeld in verschillende compartimenten, zodat de temperatuur per compartiment kan variëren tussen positieve temperaturen en -18°C. Voor de installatie van de koelgedeeltes werkt Fraikin samen met externe partners zoals Thermo King of Carrier. Op vlak van koelwagens op maat is Fraikin niet aan zijn proefstuk toe, met ruim 300 gepersonaliseerde koelwagens die op de Belgische wegen rijden.

“De gesprekken met Fraikin liepen al langer. We zijn begonnen met de oplevering van de 19-tonners. Daarbij bleek dat de opvolging en prijs-kwaliteitsverhouding uitstekend waren. Daarna zijn we overgegaan tot de bestelling van de bakwagens. De aantrekkelijke prijs speelt voor ons natuurlijk een belangrijke rol, maar ook de service is uitstekend. Wanneer er een probleem is met een voertuig, bellen we onze vaste contactpersoon. Die verwijst ons door naar de dichtstbijzijnde garage. Ook de opvolging van het standaard onderhoud of verzekeringen worden opgevolgd door Fraikin, en dat is steeds goed geregeld,” besluit Vandenboer.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo