LeasePlan wordt leasingpartner van Arrival

Arrival is een nieuw merk dat onder andere elektrische bestelwagens gaat bouwen, en dat zal doen via makkelijk op te richten, kleine productie-eenheden die lokaal ingeplant worden. Het bedrijf heeft nu een overeenkomst gesloten met LeasePlan, dat de leasingpartner wordt van Arrival.

Arrival klinkt nog niet heel bekend in de oren, maar het bestaat al sinds 2015 en telt op dit moment 1.900 werknemers. De eerste Europese ‘microfactories’ van het merk staan in Bicester (UK) en Madrid, naast twee units in de VS. Het wil met zijn elektrische bestelwagen inspelen op de groeiende markt van de ‘groene’ last-mile delivery. De bestelwagens van Arrival bestaan in verschillende configuraties, met onder andere gesloten bestelwagens met een laadvolume van 7,1 tot 17 m³, chassis-cabines en walk-in bestelwagens voor pakketleveranciers. Er is keuze uit voor- en vierwielaandrijving, en batterijpakketten met een capaciteit van 44 tot 133 kWh die goed zijn voor een rijbereik tot 350 km.

De samenwerking tussen LeasePlan en Arrival heeft betrekking op 3.000 bestelwagens die tegen het derde kwartaal van 2021 geleverd moeten zijn.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo