Van Hove Garages: Renault Trucks T HIGH, T, C & K roadshow

Van Hove Garages organiseert een exclusieve roadshow waar het in primeur de Renault Trucks T HIGH, T, C & K toont in zijn vier vestigingen. Daarnaast is ook het elektrische gamma van Renault Trucks van de partij, met de Master Z.E. bestelwagen en de Renault Trucks D Z.E.

De Renault Trucks TCK Evolution is één van de grootste updates van het Renault Trucks-gamma sinds de marktintroductie in 2013. Het accent ligt daarbij op betrouwbaarheid, brandstofbesparing, comfort, veiligheid… Ontdek het vernieuwde gamma tijdens de roadshow van Van Hove Garages, met deskundige uitleg en een hapje en een drankje.

Dit zijn de data en locaties:

  • Dinsdag 27 juli | Kruibeke van 16u tot 21u
  • Woensdag 28 juli | Wommelgem van 16u tot 21u
  • Dinsdag 3 augustus | Berlaar van 16u tot 21u
  • Woensdag 4 augustus | Herent van 16u tot 21u


Omwille van de coronamaatregelen moet je je aanwezigheid bevestigen via
www.vanhovegarages.be/roadshow

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo