Eerste F-MAX in België voor Wim Claes Transport en Logistiek

CTSL, één van de 7 nieuw aangestelde Ford Trucks-dealers in ons land, heeft de eerste Ford Trucks vrachtwagen in België geleverd aan Wim Claes Transport en Logistiek. De F-MAX rijdt ondertussen een week rond, en zaakvoerder Wim Claes is blij met de aanwinst.

“Eigenlijk herhaalt de geschiedenis zich, want mijn vader reed vroeger al met Ford Trucks. Vandaag rijden we voornamelijk met Mercedes, en dat zal grotendeels ook zo blijven, maar deze Ford Trucks F-MAX kwam er bijna bij toeval. Stockvoertuigen zijn schaars, en toen we een nieuwe vrachtwagen zochten, kregen we een voorstel van CTSL, onze buren, om de F-MAX die zij in demo hadden te testen. We zijn op dat voorstel ingegaan en de vrachtwagen viel in de smaak, dus maakt hij nu deel uit van ons wagenpark. Qua prijs-kwaliteitverhouding zit het volgens ons goed met de F-MAX. De chauffeur die ermee rijdt, is enthousiast over zijn nieuwe voertuig. Het rijdt zacht, het verbruik is in lijn met de voertuigen die we al in park hebben, en de looks mogen er ook zijn. Alleen verliest de chauffeur soms tijd omdat iedereen de F-MAX wil zien,” besluit Wim Claes met een knipoog.

Het wagenpark van het in het Limburgse Diepenbeek gevestigde Wim Claes Transport en Logistiek telt zo’n 40 vachtwagens die vooral in onze buurlanden ingezet worden voor (express)transporten en distributie, naast de warehousing-activiteiten van het bedrijf.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo