Wie wordt de volgende Best Fleet Owner Van?

Wie wordt, na BAM Galère in 2019 en Eloy in 2020, de volgende winnaar van de Best Fleet Owner Van trofee, die het best beheerde wagenpark van lichte bedrijfsvoertuigen in België beloont? De inschrijvingen zijn nu geopend!

Op 23 september organiseert Transportmedia de tweede editie van de Best of Van Xperience, een dag die volledig in het teken staat van lichte bedrijfsvoertuigen. Aan het einde van de dag wordt de vijfde prijsuitreiking van de Best of Van gehouden. De prijzen zijn voor dealers (Best Dealer Van en Super Best Dealer Van), carrosseriebouwers (Best Van Solution), LCV-managers van de merken (Best LCV EXpert), de voertuigen zelf (Most Loved Van) en, last but not least, wagenparkbeheerders met de Best Fleet Owner Van.

De eerste vier winnaars van de prijs zijn Vaillant (2017), APK (2018), BAM Galère (2019) en Eloy (2020). De kandidaat stemt in met het bezoek van twee juryleden die komen kijken hoe de vloot in al zijn aspecten wordt beheerd, en wordt uiteraard uitgenodigd voor de prijsuitreiking op donderdag 23/9 in de vroege avond in Affligem.

Inschrijven kan via claude.yvens@transportmedia.be

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo