Transport Jan Van den Acker blijft trouw aan Scania

Transport Jan Van den Acker is specialiseerd in koeltransport voor o.a. Spar. Met het aantreden van kleinzoon Tim Van den Acker (40), neemt de derde generatie het roer over bij het transportbedrijf uit Tildonk. Maar dit verandert niets aan de langdurige relatie tussen het bedrijf en Scania.

 

Transport Jan Van den Acker levert onder andere transportdiensten aan DHL en Spar. Het bedrijf startte in 1961 als gemengd bedrijf, deels landbouw, deels transport. Vandaag bestaat de vloot uit vijftien voertuigen. “Van onze 15 trucks is er welgeteld één niet van Scania. Dat spreekt boekdelen,” benadrukt de nieuwe zaakvoerder Tim Van den Acker. “Mijn grootvader is met Scania begonnen en dat is een constante gebleven. We hebben trouwens net drie Scania’s R450 in ontvangst genomen: één Topline bestemd voor internationaal vervoer en twee Highline die binnen de landsgrenzen ingezet zullen worden.”

 

“De argumenten om voor Scania te kiezen, zijn algemeen gekend,” pikt zijn vader Frans Van den Acker in. “Het is de Rolls-Royce onder de vrachtwagens. Er is de betrouwbaarheid, de zuinigheid en natuurlijk ook het rijplezier, en zeker dat laatste wordt erg gesmaakt door onze chauffeurs. We hebben een topteam, mensen die echt gebeten zijn door hun werk. En dan is Scania een element dat tot hun tevredenheid bijdraagt. Dit werkt trouwens in twee richtingen: dat ze met Scania mogen rijden wordt gewaardeerd wat zich vertaalt in een grote zorgzaamheid waarmee ze met hun voertuig omspringen,” besluit Frans Van den Acker.

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo