Belgische première voor de Mercedes Citan op Matexpo

De nieuwe generatie van de Citan is nog maar net onthuld, of Mercedes-Benz België stelt hem al in Belgische première voor op Matexpo. De nieuwe compacte bestelwagen van het Duitse merk kan vanaf midden september besteld worden, maar je kan hem dus nu al ‘live’ ontdekken op de beurs in Kortrijk. Allen daarheen!

Ook op de prijzen van de nieuwe Citan is het nog wachten tot midden september. Wat we wel al weten is dat hij voorlopig verkrijgbaar is met normale wielbasis, en dat een verlengde wielbasis, net als een automaat verkrijgbaar zullen zijn vanaf de lente van volgend jaar.

Naast de Citan is ook de geüpdatete versie van de Sprinter te vinden op de stand van Mercedes-Benz. Het gaat daarbij vooral om een nieuwe 2.0 liter diesel die standaard wordt op alle versies, een nieuwe optionele negentraps automaat en een nieuw automatisch ‘torque-on-demand’ systeem voor wie kist voor vierwielaandrijving. Verder toont het Duitse merk ook een tot lichte vracht met dubbele cabine omgebouwde eVito Tourer die over een veel ruimer elektrisch rijbereik beschikt dan de af-fabriek geleverde bestelwagenuitvoering van de eVito.

Bekijk hier de video die we maakten over de aanwezigheid van Mercedes-Benz op Matexpo:

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo