Brussels Motor Show gaat door in 2022

Na enkele weken van onzekerheid, en ondanks de aangekondigde terugtrekking van enkele constructeurs, heeft Febiac beslist om het Autosalon van 2022 op de oorspronkelijk geplande data te laten doorgaan. Lichte bedrijfsvoertuigen zullen aanwezig zijn van 14 tot 23 januari.

“Voertuigen zijn de afgelopen twee jaar sterk geëvolueerd, met name wat betreft het aanbod van alternatieve motoren en connectiviteit. Meer dan ooit is het van essentieel belang het grote publiek, maar ook de autoriteiten en de media, te informeren over de vooruitgang die onze sector boekt, met name in de strijd tegen de opwarming van de aarde en de verbetering van de luchtkwaliteit. In dat opzicht is de Brussels Motorshow het ideale showcase- en communicatieplatform”, zegt Andreas Cremer, CEO van FEBIAC. We kunnen dus verwachten dat alternatieve aandrijfsystemen in de schijnwerpers komen te staan, zowel voor personenauto’s als voor lichte bedrijfsvoertuigen. Er is nog geen informatie vrijgegeven over het aantal paleizen die door de show zullen worden ingenomen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo