Olivier Gelas (Ford) is ‘Best VAN Expert 2021’

Tijdens de Best of VAN Xperience is Olivier Gelas, LCV Manager van Ford in België, gekroond tot Best VAN Expert 2021. Hij volgt daarmee Mikaël Van Cauter (MAN) op, die in 2020 de titel ‘LCV Manager of the Year’ achter zijn naam mocht schrijven.

De titel van ‘Best VAN Expert’, die de ‘LCV Manager of the Year’ vervangt, gaat naar een persoon die uitblinkt door de bijzondere inzet voor zijn merk in de LCV-sector. Olivier Gelas, die heel wat ervaring heeft bij een aantal andere auto-, LCV- en vrachtwagenmerken, leidde Ford de afgelopen jaren naar de nummer 1-positie op de Belgische markt. Eind september is hij exact 10 jaar aan het werk bij Ford, met de titel van Best VAN Expert als mooie bekroning!

In het volgende nummer van het magazine VAN Management brengen we een uitgebreid interview met de winnaar.

De andere finalisten waren:

  • MAN Truck & Bus: Louis Ballaux, Product Coordinator Light & Medium Range
  • Mercedes-Benz Vans: Jan Lammens, Manager Communication
  • Renault: Ingrid Lockley, LCV Manager
  • Renault Trucks: Tim Docx, Sales Engineer
  • Volkswagen Commercial Vehicles: Luc Van Hoeydonck, Transformation & Training Manager

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo