Brussels Motor Show wordt ‘verplaatst naar de dealers’

De verslechterende gezondheidstoestand heeft het Autosalon van Brussel, zoals gepland door organisator Febiac, definitief de das omgedaan : in afwachting van de terugkeer van een ’traditioneel’ salon in 2023, zal het evenement dus gedecentraliseerd plaatsvinden bij de concessiehouders van de deelnemende merken.

“We verwachten dat de verslechterende gezondheidssituatie en de verwachte invoering van speciale beperkingen het onmogelijk zullen maken om het verwachte aantal bezoekers onder optimale omstandigheden te ontvangen,” verklaart Andreas Cremer, CEO van Febiac. “Daarom hebben Febiac en haar leden unaniem beslist om de Brussels Show vanaf januari 2022 te verplaatsen naar alle concessiehouders van het land. Dit zal worden ondersteund door de lancering van het toekomstige digitale platform AskOTO, dat antwoord zal geven op alle vragen van automobilisten en motorrijders”.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo