Helen De Wachter neemt de leiding over van Lanfer in België

De Duitse vervoerder Lanfer Logistik heeft Helen De Wachter benoemd tot hoofd van zijn Belgische dochteronderneming Wauters Global Logistics, die de voortzetting is van Wauters Tanktransport. Zij zal op 1 januari 2022 in functie treden.

Voor ze de functie van Managing Director van Wauters Global Logistics aanvaardde, werkte Helen De Wachter bij L’Oreal als Hoofd Planning, VIL (Onderzoek en Business Development), in de Haven van Antwerpen (hoofd ontwikkeling van het zspoorverkeer) voor ze de overstap maakte naar BASF waar ze tot het einde van dit jaar Hoofd Mobiele Activa was. Zij brengt dus een aanzienlijke industriële en multimodale ervaring mee naar Lanfer Logistik.

Wauters Global Logistics stelt in België ongeveer 100 voltijdse equivalenten te werk en realiseerde in 2020 een omzet van 11,5 miljoen euro met een eigen vloot van 44 voertuigen. De volledige Lanfer Groep telt ongeveer 1.000 werknemers en richt zich uitsluitend op het vervoer van vloeibare, poedervormige en granulaten producten in tankwagens en tankcontainers.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo