Alumac beveelt Vlamygrip aan

Wij zijn alvast overtuigd van ons product, maar het is nooit verkeerd om het eens aan een derde te vragen. Met Vlamygrip hebben we het gevraagd aan onze klant Alumac. Alumac laat ons weten dat er meerdere voordelen zijn van Vlamygrip, vooral voor de eindklant: “Het is een goede oplossing voor wat betreft de ladingzekerheid en het hecht op zo goed als (bijna) alle ondergronden. Voor ons is het ook een voordeel dat we niet ver van elkaar gelegen zijn. De verhouding prijs/kwaliteit is uitstekend en we zijn zeer tevreden over Vlamygrip. Via Alumac heeft b.v. Vanheede meerdere vrachtwagens laten behandelen met een Vlamygrip antislipvloer. Het motto van Vanheede past dan ook perfect in ons plaatje: “Towards a circular world, in a sustainable way”. Ook bij Vlamygrip en Alumac wordt gestreefd naar duurzaamheid.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo