FourKites lanceert universele oplossing voor boeking timeslots

Logistiek informaticadienstverlener FourKites lanceert Slot Manager, een universele oplossing voor het boeken van time slots. De toepassing moet ervoor zorgen dat magazijnen, distributiecentra en productiefaciliteiten efficiënter samen kunnen werken bij de pick-up en ontvangst time slots.

Wachttijden reduceren met wel 50%, daar is het FourKites om te doen met deze nieuwe toepassing. Slot Manager is te configureren op basis van persoonlijke voorkeuren. Verladers en transporteurs kunnen via de applicatie in realtime samenwerken en transporteurs kunnen zelf hun voorkeurstijd reserveren op basis van realtime transitomstandigheden. Hierdoor worden volgens het bedrijf uren aan dagelijks administratief werk en foutgevoelige handmatige processen geëlimineerd. Bovendien gaan de detentionkosten bij de transporteurs en de CO2-uitstoot naar beneden. Slot Manager is een uitbreiding van FourKites’ Appointment Manager, dat ruim twee jaar geleden werd gelanceerd.

Door gebruik te maken van de meest nauwkeurige aankomsttijden kunnen teams arbeid en middelen beter inzetten op basis van real-time gegevens en veranderingen in de verwachte aankomsttijd. Slots creëren gebeurt eenvoudig: de afspraken zijn toegankelijk voor zowel verladers als transporteurs. FourKites is een samenwerkingsverband aangegaan met het Franse transport-solutionsbedrijf IER, een Blue Systems entiteit (Bolloré Group), om een geïntegreerde implementatie in Europa mogelijk te maken.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo