Passion4Trucks: onze zoektocht naar de Mooiste Truck van België is weer begonnen!

Net als de afgelopen jaren gaat Transportmedia in het kader van Passion4Trucks op zoek naar de Mooiste Truck van België, met dit jaar twee nieuwe deelnemende merken: Ford Trucks en DAF!

In 2021 wist Sam Delmeiren, chauffeur voor Martlé in Knesselare, de wedstrijd van Mooiste Truck van België te winnen met zijn Volvo FH 500 6×4. Hij wist het te halen van Michel De Smet (Scania 580 S), Jonas Lefebvre (Mercedes Actros 5363 SLT 10×4), Thierry Dingens (Iveco S-Way 570 Magirus) en Jeffrey Denys (Renault Trucks T 380).

2 nieuwe merken

Ook dit jaar gaan we opnieuw op zoek naar de mooiste truck van ons land, met twee nieuwe deelnemende merken: DAF en de nieuwkomer op onze markt Ford Trucks. Alle praktische info om deel te nemen vind je op de Passion4Trucks-website, updates posten we regelmatig op onze Facebook-pagina. Hou die dus zeker in het oog!

De finalisten worden allemaal uitgenodigd op het Passion4Trucks-evenement op 25 juni in Brussels Kart Expo, daar zullen ook de winnaars verkozen worden. Veel succes aan alle kandidaten!

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo