CCC lanceert groepagedienst

Continental Cargo Carriers uit Oostende, dat reeds bekend staat om zijn diensten op het gebied van volle- en deelvrachten, breidt zijn vervoerdiensten naar het Verenigd Koninkrijk uit met groepage. De eerste zendingen zijn gepland voor 4 juli.

Met het oog op de lancering van deze nieuwe dienst had CCC aangekondigd dat het zijn vloot van opleggers met 156 eenheden zou uitbreiden. “Deze uitbreiding van onze dienstenportefeuille is een natuurlijke evolutie van onze steeds toenemende volumes vol- en deelladingverkeer, voor klanten van elke omvang en in alle sectoren”, verklaart Carlo Turner, Managing Director van CCC. Klanten van Groupage zullen gebruik kunnen maken van de douanediensten Continental Flow van CCC.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo