Featured Video Play Icon

[Passion4Trucks] Welke toekomst voor elektriciteit in de transportsector?

Transporteur van het Jaar VPD koopt vanaf dit jaar geen nieuwe dieseltrucks meer. Energieleverancier Shell wil maximaal transportondernemers ondersteunen bij hun energietransitie. In een livedebat tijdens Passion4Trucks vertellen vertegenwoordigers van beide bedrijven hoe ze die ‘zero-emission’-toekomst zien. 

De uitdagingen die samenhangen met de elektrificatie van het wegvervoer worden helder geschetst door twee deskundigen Richard Buss (E-Mobility BD Manager Fleet Depot Charging Europe van Shell) en Steven De Bruyn (CEO van VPD). U ontdekt hun innovaties in de bijgaande video.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo